БОЛАШАҚ ФИЗИКА ПЕДАГОГТАРЫНЫҢ ҒЫЛЫМИ-ЗЕРТТЕУШІЛІК ҚҰЗЫРЕТТІЛІКТЕРІН ҚАЛЫПТАСТЫРУДА КЕЙС-ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ҚОЛДАНУ - Кафизова, Г.М.; Калаков, Б.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада болашақ физика педагогтарының ғылыми-зерттеушілік құзыреттіліктерін қалыптастырудағы кейс-технологияларын қолданудың артықшылықтары сипатталады. Кейс-технологияларын физика сабақтарына біртіндеп енгізу бойынша мұғалімге əдістемелік ұсыныстар қамтылған. Физика сабақтарында кейс əдісін енгізу тəжірибесі бойынша технологияның артықшылығы мен кемшілігі қарастырылып, сапалық есептерді шығару кезіндегі кейс-технологияларының ынталандырушы рөлі талданды.