БІЛІМ БЕРУДІҢ ЖАҢАРТЫЛҒАН МАЗМҰНЫ БОЙЫНША БОЛАШАҚ ПЕДАГОГ КАДЫРЛАРЫНЫҢ БІЛІКТІЛІГІН АРТТЫРУ ЖОЛДАРЫ - Касымова, А.Г.; Косжанова, А.Г. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2019)
Мақалада білім берудің жаңартылған мазмұны жағдайында педагог кадрларды даярлайтын жоғары оқу орындарының (ЖОО) оқытушы-профессор құрамының (ОПҚ) біліктілігін арттыру курсының оқу процесін ұйымдастыруда басшылыққа алатын педагогикалық тұрғылары қарастырылған.
Keywords: жаңартылған оқу бағдарламасы; жалпы орта білім беру; жаңартылған мазмұнды курстар; əдіснама мазмұны