ОҚУЛЫҚ МӘТІНІ ТӘРБИЕЛІК ФУНКЦИЯНЫ ЖҮЗЕГЕ АСЫРУДЫҢ НЕГІЗІ - Жұмағұлова, З.Ә.; Кучер, Т.П. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Мақалада білім беру жүйесінде оқу құралдарының алатын орны туралы айтылған. Бүгінгі күнде оқу құралдарын дайындауда Ы.Алтынсариннің алға қойған ұстанымдарының қосымша мәтін мен жатығулар арқылы жүзеге асырылуы көрсетілген.
Keywords: білім; тәрбие; оқулық; қосымша мәтін; жаттығулар