ХИМИЯНЫ ОҚЫТУДАҒЫ АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯНЫҢ МҮМКІНДІКТЕРІ - Айтбаева, Хурлиман Бердах қызы; Аймурзаева, Л.Г. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Заманауи дидактикалық талаптарды, әсіресе жаратылыстану ғылымдарын оқытудың автоматтандырылған жүйелері мен компьютерлердің техникалық мүмкіндіктерін пайдалана отырып, оқыту процесінде компьютерді пайдалану нақты демонстрацияны қолдану туралы айтылған.
Keywords: дидактикалық талаптар; виртуалды зертханалар; VirtualLab; дидактика; жаратылыстану