10 СЫНЫПТА ФУНКЦИЯНЫ ЗЕРТТЕУГЕ АРНАЛҒАН ЕСЕПТЕРДІ ШЫҒАРУДЫҢ ƏДІСТЕМЕЛІК ЕРЕКШЕЛІГІ - Плетай, Н.Б.; Доспулова, У.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада функцияны зерттеуге арналған есептерді шешуді оқыту əдістемесін зерделеп, əдістемелік нұсқаулық құру жəне оны практикада қолданылуын құрастырып, сараптама жүргізілді.