ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ МАЗМҰНЫ БОЙЫНША ҚАЗАҚ ТІЛІН ОҚЫТУДАҒЫ ЖАҢА ƏДІС-ТƏСІЛДЕР - Қараулова, Қорлан Мизамқызы; Нұрахметова, Айгүл Баязитқызы; Төретаева, Жазира Сардарқызы (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. Мақалада, жаңартылған білім мазмұны бойынша инновациялық технологиялар мен əдіс-тəсілдерді өз тəжірибесінде қолдану керектігі жайлы айтылған. Қазіргі заман талабына сай ұстаз – жаңашыл, көкірегі ояу, ізденімпаз, жан-жақты білікті, өз ісінің шебері болуы маңызды. Актуальность. Цель.В статье говорится о том, что инновационные технологии и методы по обновленному содержанию образования должны использовать в своей практике. Важно, чтобы учитель, должен соответсвовать современным требованиям, – быть новатором, исследователем, разносторонне развитым, мастером своего дела Relevance. Aim. The is about using innovative technologies and methods for the updated content of education in practice. It is important for teachers to foiiow modern reguirements.Teacheis shouit be novafov researcher, well-developed in different spneres and master of his graft.
Keywords: педагог; оқушы; шебер,жаңашыл; кері байланыс; білімді; жаңарту; педагог; ученик; мастер; инновация; обратная связь; образованный; обновление; a teacher; a pupil; master; innovation; feedbac; educational; updated