ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ МАЗМҰНЫ – ЗАМАН ТАЛАБЫ - Әлім, Р.Ә.; Рахымжан, Г.Р.; Успанова, Ж.А. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Мақалада жаңартылған білім беру мазмұнының маңыздылығы, жаңа әдіс-тәсілдерді пайдалану, оқушының төрт тілдік дағдысын: тыңдалым, айтылым, жазылым, оқылымды жетілдіру, критериалды бағалау жүйесін енгізу туралы қарастырылған.
Keywords: жаңартылған білім беру мазмұны; төрт дағды; үдеріс; бағалау; әдіс-тәсілдер