БҮГІНГІ ЖАСТАРДЫҢ ОТБАСЫЛЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАР МЕН САЛТ- ДӘСТҮР МЕКТЕБІН САҚТАУ МӘСЕЛЕЛЕРІ - Умарова, Гулниса Сабырбекқызы; Хамзина, Күлшат Бақытжанқызы (My University, 2019)
Мақаладан қазіргі таңда жастардың отбасылық құндылықтарды, салт-дәстүрді қаншалықты білетіндігі және де оны қандай деңгейде ұстанатындығы жайлы жалпы мәлімет аласыздар. Сонымен қатар,отбасы құндылықтарын сақтап қалуда отбасыңдағы дәстүрлі тәрбиенің қаншалықты маңыздылығы екендігі көрсетіледі. Из статьи вы найдете общую информацию о том, насколько молодые люди знают и соблюдают традиции семейных ценностей в современным мире.Также показывает, насколько важно традиционное семейное воспитание, для сохранеия семейных ценностей. From the article you will find general information about how young people know and follow the traditions of family values in the modern world. It also shows how important traditional family education is to preserve family values.
Keywords: Отбасы; құндылықтар; модернистік құндылықтар; стереотиптер; әлеуметтік тәжірибе; психологиялық қажеттіліктер; дәстүрлі жолдаулар; әлеуметтік гуманитарлық ғылымдар; құндылықтардың бұзылуы; әдепке жат қылықтар; Семья; ценности; модернистские ценности; стереотипы; социальная практика; психологические потребности; традиционные сообщения; социальные науки; потеря ценностей; аморальный характер; Family; values; modernist values; stereotypes; social practices; psychological needs; traditions communications; social sciences; lost of value; immoral character.