ОБ ЭКОНОМИЧЕСКИХ МЕТОДАХ УПРАВЛЕНИЯ В ОРГАНИЗАЦИИ - Баранова, Н.А.; Шаймурунов, С.Ж. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақалада ұйымда басқарудың экономикалық эдістердің мəні мен мазмұны, олардың айрықша ерекшіліктері қарастырылады.