МАТЕМАТИКАНЫ ОҚЫТУДАҒЫ ЦИФРЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР: ОЛАРМЕН ЖҰМЫС ЖАСАУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Аманбай, Ə.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Білім беру жүйесіне цифрлық технологияны енгізу өте қиын. Бұл зерттеу математикалық білім беруде цифрлық технологияны пайдаланудың пайдасы үшін қандай дəлелдер бар деген сұрақты көтерді. Мұны зерттеу үшін біз эксперименттік зерттеуге назар аударамыз жəне осы саладағы соңғы зерттеулерге шолу жасаймыз. Нəтижелер цифрлық технологияны қолданудың оқушылардың оқу үлгеріміне айтарлықтай оң əсер ететінін, бірақ əсердің шамалы мөлшерін көрсетеді.
Keywords: технологиялық интеграция; оқушыларының үлгерімін бақылау; математика