ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ӘДЕБИЕТІ ПӘНІ САБАҚТАРЫНДА АКТ–НЫ ПАЙДАЛАНУ ТИІМДІЛІГІ - Сулейменова, Ж.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада жалпы білім беретін мектепте қазақ тілі мен әдебиеті сабағында инновациялық әдістерді пайдаланудың жолдары талданды. Келешек қоғамымыздың мүшелері–жастардың бойында ақпараттық мәдениетті қалыптастыру тиімділігі сараланды.
Keywords: ақпараттық; құралдар; тиімділік; қолдану; технология