БІРТҰТАС ТӘРБИЕ: САПАЛЫ БІЛІМ БЕРУДЕГІ МАҢЫЗДЫ ҚАДАМ - Молдабекова, Б.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Автор өз мaқаласында тәрбие мен білім егіз екендігін баяндайды. Тәрбие–ұрпақты биік мұрaтқа жетeлейтін сапалы білімнің тұғыры деп сипаттайды. Тәрбие барысында атқарылғaн жұмыcтарын ортаға салады. Біртұтас тәрбие бағдарламасын өзінің тәжірибеcінде қолдaну сәттерімен бөліседі. Автор тәрбиенің ықпалын сөз жүзінде емес іс– әрекет түрінде ашып көрсетеді. Тәрбие аясында атқарған жұмысындағы тиімді әдістерін ұсынaды.
Keywords: тәрбиe; білім; саралау; оңтайлы; тәжірибе