БІЛІМ БЕРУ ҮРДІСІНДЕ АҚПАРАТТЫҚ–КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ПЕДАГОГТІҢ ТҮЙІНДІ ҚҰЗЫРЕТТІЛІКТЕРІН ҚАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ РӨЛІ - Нуртаева, Р.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Ақпараттық–коммуникациялық технологияларды қолдану педагогтің қызметін бағалауға әсер етеді, сонымен қатар оның әдістемелікқызметіндегі білімді, дағдыларды жетілдіруге ықпал етеді. АКТ–ны сәтті меңгеру педагогтіңкәсіби құзыреттілігін қалыптастырады.
Keywords: ақпараттық технология; инновация; коммуникация; ақпараттық құралдар; әдеби қор; электрондық кітапхана; құралдар