ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУДЕГІ ЖАҢА ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ТӘЖІРИБЕ - Шәріп, Ә.С.; Жунусова, Ж.С.; Жетписбаева, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Инклюзивті білім берудің тиімді, үтымды тұстарын анықтау, баланың дамуы үшін қандай әдіс-тәсілдер қолдану қажеттігін ашып көрсету. Зерттеу тақырыбы өзекті, себебі, біздің елімізде аталмыш білімді қажет ететін жасөспірімдер саны жетерлік. Және біздің мақсат сол жас жеткіншектердің дұрыс білім алуын қамтамасыз ету.
Keywords: инклюзивті білім беру; ойын; ойын әдістері; сабақ; ойлау қабілеті