ТӘРБИЕ ҚЫЗМЕТІНДЕГІ ОТБАСЫНЫҢ, МЕКТЕПТІҢ ЖӘНЕ ҚОҒАМНЫҢ ӘЛЕУМЕТТІК СЕРІКТЕСТІГІ - Карибаева, Г.Т.; Мухамедкалиева, Б.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада қоғам, мектеп және отбасының тәрбие қызметіндегі әлеуметтік әріптестігінің маңызы қарастырылады. Бала тәрбиесі – тек отбасының ғана емес, бүкіл қоғамның ортақ міндеті. Отбасы – баланың алғашқы әлеуметтік ортасы, мектеп – білім мен тәрбиенің үйлескен мекені, ал қоғам – оны әлеуметтендірудің негізгі алаңы.
Keywords: отбасы; қоғам; тәрбие