ОҚУШЫЛАРДЫ ҒЫЛЫМИ ЖҰМЫСҚА БАУЛУ - Жунусова, А.Х.; Нургалиева, Н.Ф. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Берілген мақалада оқушылардың оқу–білім, тәрбиесімен қатар ғылыми жұмысқа да ынтасын арттырып, баулу қажеттілігі зерделенеді. Оқушының өз бетімен жұмыс жасай білуі, ізденімпаздығы. Шығармашылықпен жұмыс жасауы қазіргі кезде білім алудың алғышарттарының бірі болып саналады.
Keywords: Жобалап оқыту технологиясы; ғылыми қоғам; оқушыларының зияткерлігі; ұйымдастыру іскерлігі