ЖАҢАРТЫЛҒАН БАҒДАРЛАМА НЕГІЗІНДЕ БІЛІМ БЕРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІС–ТӘСІЛДЕРДІҢ ТИІМДІЛІГІ - Алпысбаева, Г.М.; Кокышева, Г.О. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Қазіргі білім беру саласындағы оқытудың озық технологияларын меңгермейінше сауатты, жан–жақты маман болу мүмкін емес. Инновациялық технологияны меңгеру мұғалімнің интеллек-туалдық, кәсіптік, адамгершілік, рухани, азаматтық және басқа да көптеген адами келбетінің қалыптасуына игі әсерін тигізеді, өзін–өзі дамытып, оқу–тәрбие үрдісін тиімді ұйымдастыруына көмектеседі. Инновациялық педагогикалық технологияларын шығармашылық қабілеттерін арттыруға өз үлесін қосады.
Keywords: инновациялық педагогикалық технология; педагогика; озық технологиялар; заманауи технология; білім беру