МҮМКІНДІГІ ШЕКТЕУЛІ СТУДЕНТТЕР ҮШІН ҚАУІПСІЗ БІЛІМ БЕРУ ОРТАСЫ: ҚАҚТЫҒЫСТАРДЫ АЛДЫН АЛУ ЖӘНЕ ШЕШУДЕГІ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ РӨЛІ - Алипбаева, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада қауіпсіз білім беру инклюзивті ортасын құру арқылы ерекше білім беру қажеттіліктері бар студенттің жеке басын дамыту мәселесі баяндалады.
Keywords: мүмкіндігі шектеулі студенттер; қауіпсіз білім беру ортасы; инклюзивті білім беру; адаптивті оқыту; оқу процесінің бейімделуі; аралас оқыту