БАСТАУЫШ МЕКТЕПТЕ МЕДИАРЕСУРСТАРДЫ ҚОЛДАНУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Иржанова, Д.С.; Кушмурзина, Д.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақала білім беру медиаресурстарын құру мен пайдаланудың өзекті мəселелеріне, оның ішінде электрондық кітаптар түріндегі оқу құралының форматтарын шолуға, олардың сапасына қойылатын талаптарға жəне оқу процесінде қолданудың əдістемелік ерекшеліктеріне, тегін оқу бейне ресурстарының көздеріне арналған.Зерттеудің теориялық негізін осы мəселелерге арналған педагогикалық жəне танымал əдебиеттерді талдау нəтижелері құрайды.