СПАНДИЯР КӨБЕЕВ ЕҢБЕКТЕРІНІҢ ҰЛТТЫҚ ТӘРБИЕ НЕГІЗІН ҚАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИН ИДЕЯЛАРЫМЕН ҮНДЕСТІГІ - Минасова, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақала Спандияр Көбеевтің педагогикалық мәселелерінің маңыздылығына, қазіргі уақыттағы өзектілігіне арналады. Баяндамада Спандияр Көбеевтің халыққа білім беру саласына сіңірген еңбегі және ұйымдастырушылық шеберлігі баяндалады. Ұсынылып отырған мақала келешек ұрпақ үшін ұлы ұстаздың ғылыми жетістіктерінің өзектілігі мен өсиетін айқындайды.
Keywords: педагог; шығармашыл; жазушы; тарихи; мұра