АНАЛИТИКАЛЫҚ ХИМИЯ ПƏНІНДЕ ЕСЕПТЕР ШЫҒАРУДЫҢ ДИДАКТИКАЛЫҚ ФУНКЦИЯЛАРЫ МЕН МАҢЫЗЫ - Мендалиева, Д.К.; Қоныспай, Р.Қ. (My University, 2019)
Аннотация Мақалада аналитикалық химия пəнін оқытудағы есептер шығарудың дидактикалық функциялары жəне олардың білім алушылардың пəндік, кəсіби құзыреттілікті арттырудағы рөлі анықталды. Қиындығы, күрделілігі бойынша əр типтегі есептердің құрылымы жəне олардың оқу үдерісінде атқаратын дидактикалық функциялары көрсетілді. Abstract The article defines the didactic functions of solving computational tasks in the teaching of analytical chemistry and their role in improving the subject and professional competence. The structure of tasks of different complexity, difficulties and didactic functions performed by them in the educational process is shown.
Didactic functions of solving computational tasks in analytical chemistry and their role
Keywords: аналитикалық химия; рН; рОН; жүйелік оқыту; дидактикалық функциялар; құзыреттілік, есептер; analytical chemistry; рН; рОН; systems approach; tasks; competence; didactic functions