ОҚЫТУ МӘСЕЛЕЛЕРІН ШЕШУ МАҚСАТЫНДА LESSON STUDY ҮДЕРІСІН ЖҮЗЕГЕ АСЫРУ МЕХАНИЗМІ - Утина, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Оқыту тәжірибесін жақсартуда Lesson study пайдалану тиімді. Бұл тәсілдің ерекшелігі – мұғалімнің әріптестерінен әдістемелік көмек алу арқылы жаңа әдістерді үйреніп, сабақ өткізу шеберлігі арта түседі. Сонымен қатар, оқушының оқудағы мәселелерін шешуге бағытталған.
Keywords: Lesson study; тәжірибе; зерттеу сабағы; портфолио; ұсыныс; үдеріс