ХИМИЯ ОҚЫТУШЫСЫНЫҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ҚЫЗМЕТІН ЖОБАЛАУ - Жаксиликова, Б.К.; Хошимова, Н.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Қазіргі уақытта білім беру процесінде оқытудың заманауи әдістері кеңінен қолдану және білім беру инновациясы–бұл жаңа тәсіл негізінде бар мәселені шешу үшін білім беру процесінде бұрынғыға қарағанда әлдеқайда тиімді нәтижеге кепілдік бере алатын форма, әдіс және технологиялар туралы айтылған. Оқытушының инновациялық белсенділігі студенттер қауымдастығын қозғаушы, прогресті қоздыратын, шығармашылықты ынталандыратын, білім беру процесінің сапасына кепілдік беретін күш ретінде көрінеді.
Keywords: химия; инновация; эвристикалық оқыту; инновациялық қызмет; проблемалық зерттеулер; шағын зерттеулер жүргізу; пікірталастар; полемика; дидактика