ОТБАСЫ МЕН МЕКТЕПТІҢ ӨЗАРА ҚАРЫМ–ҚАТЫНАСЫНЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Жамбулова, А.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Отбасы, мектеп және қоғамның ынтымақтастығы, бірлескен тәрбие жұмыстың негізі. Мақалада әлеуметтік серіктестік дегеніміз не және серіктестік құру кезеңдері қарастырылады. Әлеуметтік ынтымақтастықтың сәтті тәжірибесінің мысалдары келтірілген.
Keywords: Әлеуметтендірудің маңызды ортасы; серіктестіктің негізгі аспектілері; отбасы мен мектеп; әлеуметтік жоба; білім; жауапкершілік