ЦИФРЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ТИІМДІ ҚОЛДАНУ ПЕДАГОГТІҢ ТҮЙІНДІ ҚҰЗЫРЕТТІЛІКТЕРІН ҚАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ РӨЛІ - Даненова, Л.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Цифрлық технологияларды қолдану педагогтің қызметін бағалауға әсер етеді, сонымен қатар оның әдістемелік қызметіндегі білімді, дағдыларды жетілдіруге ықпал етеді. Цифрлық технологияны меңгеру педагогтің кәсіби құзыреттілігін қалыптастырады.
Keywords: цифрлық технология; инновация; коммуникация; цифрлық құралдар; әдеби қор; электрондық кітапхана; құралдар