Білім берудегі менеджмент курсына дайындық - Хамзина, К.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2019)
Осы әдістемелік нұсқаулық бакалавриаттың «Білім беру» мамандықтар тобына арналған «Білім берудегі менеджмент» пәнінің типтік оқу бағдарламасы бойынша (Типтік оқу бағдарламасы 2016 жылғы ҚР Мемлекеттік жалпыға міндетті білім беру стандартына сәйкес дайындалған. (Типтік оқу бағдарламасы ҚР БҒМ 30.06.2016 ж., №2 хаттамасымен бекітілген) негізінде) жасалған, білім берудегі менеджменттің негізгі мақсаты білім беру жүйесінің мүмкіндіктерін пайдалану арқылы тиімділігін арттыру жолдары берілген. Білім беру саласында менеджерлерді кәсіби дайындау міндеттері және Қазақстандағы білім беру жүйесіндегі басқарудың жағдайына менеджмент теориясы бойынша дәріс, семинар, СОӨЖ, СӨЖ бойынша тақырыптар, бақылау сұрақтары қарастырылған.