ШЕКАРАСЫЗ ИНКЛЮЗИЯ - Абдигалиева, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада жалпы білім беретін мектептерде ерекше білім беру қажеттіліктері бар балаларды оқыту жəне тəрбиелеу үшін оларды қоғамға табысты кіріктіруге жəне əлеуметтендіруге бағытталған арнайы жағдайларды ұйымдастырудың өзекті мəселелері қарастырылады.
Keywords: инклюзивті білім беру; инклюзияны қолдау кабинеті; ресурстық орталық