ҰЛТТЫҚ ТӘРБИЕ – ҰЛТ БОЛАШАҒЫ - Кенешова, А.К.; Шагатаева, Р.Ш. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Бүгінгі таңда жаһандану үрдісі жүріп жатқан жағдайда ұлттық мүдде,ұлттық тәрбие, ұлттық құндылық, ұлттық рухымызды сақтап қалу – алдымызда тұрған үлкен міндет. Бүгінгі ұрпағымызды бірнеше ғасырлардан жинақталған ата–бабамыздың мол мұрасымен, ұлттық құндылықтарымен сусындату біздің басты парымыз.
Keywords: жаһандану үрдісі; ұлттық мүдде; тәрбие; ұлттық құндылық; ұлттық рух; сусындату; парыз