БИОЛОГИЯ ПƏНІНЕН ЖОБАЛЫҚ ҚҰЗІРЕТТІЛІКТЕРДІ ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Қуатова, И.А.; Альжанова, Б.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Зерттеу нəтижелері биология сабақтарында жобалау технологиясын қолдану оқушылардың жобалық құзіреттіліктері қалыптасуында айрықша мəнге ие болатынын көрсетті. Эксперимент нəтижесінде оқушылардың жоба жұмысын жасауға дайындығы артып, ақпараттық, жобалық жəне коммуникативті құзіреттіліктері қалыптаса бастады. Бұл құзіреттіліктер жобаны жоспарлау, оны жүзеге асыру жəне жобаны қорғау кезінде анық байқалады.