НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ ПОДГОТОВКИ К ПУБЛИЧНОМУ ВЫСТУПЛЕНИЮ ЮНЫХ МУЗЫКАНТОВ - Шегай, Ю.Г. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
«Жас музыканттардың көпшiлiк алдында өнер көрсетудегі кейбір дайындық аспектісі» мақаласында, автор оқушылардың сахнада орындаушылық қабілетін шыңдау жөніндегі кейбір сұрақтарға жауап іздеген. Мұғалім өзінің тəжірибесі барысында музыка мектебіндегі оқушылармен жұмыс жасай отырып, олардың емтихандарға, тыңдауларға, концерттерге дайындалу нəтижесін жинақтап қорытады. Сонымен қатар, сахналық қобалжу себептерін жəне оны болдырмау мəселелерін талқылайды.