ШӘКӘРІМНІҢ КӨРКЕМДІК ТАНЫМЫНДАҒЫ «ЖАР» СИМВОЛЫ - Сейсекенова, А.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2016)
Мақалада Шәкәрімнің көркемдік танымындағы «жар» символы қарастырылған.
Keywords: Жан; өлім; космос; жар; махаббат