МУЗЫКА ПӘНІНІҢ ХАЛЫҚТЫҚ ТӘРБИЕ БЕРУДЕГІ РОЛІ - Ахметбекова, С.; Хамзина, К.Б. (Kostanay State Pedagogical Institute, 2017)
Мақалада музыка пәнінің халықтық тәрбие берудегі рөлі жайлы баяндалады. Қазіргі таңда оқу орындарында өнердің басты бір мақсаты – ол адам баласының барлық әрекетіндегі өнер арқылы патриоттық сезімталдыққа жастарды тәрбиелеу керектігі қарастырылады.
Keywords: музыка; өнер; ұлттық тәрбие; патриоттық сезім