ҚАЗІРГІ БІЛІМ БЕРУ ҮДЕРІСІНДЕГІ ПЕДАГОГ ҚЫЗМЕТІНІҢ ИІРІМДЕРІ - Татенова, Ж.Г.; Утегенова, З.У. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада қазіргі мектептегі мұғалімнің рөлі, функциялары сипатталған. Педагогикалық технология аясында мұғалім шеберлігі түсіндіріледі. Еңбек нәтижесінің маңыздылығы айқындалады.
Keywords: мұғалімнің рөлі мен қызметі; жаңа талаптар; ынталандыру