ЖАС ҰРПАҚҚА ТƏЛІМ-ТƏРБИЕ МЕН БІЛІМ БЕРУДІ ЖЕТІЛДІРУ - Саметова, Нургуль Серикбаевна (My University, 2018)
Аннотация Өзектілігі. Мақсаты. Ұрпақтарымызда парасатты да, білікті, мəдениетті де білімді етіп тəрбиелеп, олардың дүниетанымын адамзаттық деңгейде дамытамыз десек, бойында ұлттық жəне азаматтық намысы бар ұрпақ өсіргіміз келетін болса, онда білім берудің түрлері мен əдістерін түрлендіріп, жаңартып отыруымыз керек. Аннотация Актуальность. Цель. В этом статье рассматриваются вопросы обучение и воспитание путем использования инновационных методов. Аbstract Relevance.Aim. If we want to educate good breeding, well-educated student, If we want to develop their humane qualities, national honour, we need to change forms and condition of education,we need to renew it.
Keywords: ұстаз; əдіс; иновация; жаңартылған; тəрбие.; учитель; метод; иновация; обнавление; воспитание; teacher; method; innovation; renewal; eduation