ЗАҢ ПӘНДЕРІН ОҚЫТУДАҒЫ ҚОЛДАНЫЛАТЫН ӘДІСТЕР - Утегенова, С.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Автор қарастырып отырған мәселе заң пәндерін оқытуды жетілдіруді және ұлттық заңнаманы тереңдетіп оқыту жайлы айтылған. Білім беру жүйесінің бір бӛлігі құқықтық білім беру болып табылады. Ол азаматтардың өз құқықтары мен бостандықтарын іске асыруы үшін қажетті құқықтық білім мен дағдылардың көлемін меңгеруіне жағдай жасауға бағытталған тәрбиелік іс–шаралар кешенінен және өздеріне жүктелген міндеттерді орындаудан,жүзеге асырудан тұрады.
Keywords: оқыту әдістемесі; интерактивті оқыту; құқықтық пәндер