АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ЗАМАНАУИ ТҮРІ: ЖАСАНДЫ ИНТЕЛЛЕКТ ТАПСЫРМАЛАРЫН ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ӘДЕБИЕТІ САБАҚТАРЫНДА ҚОЛДАНУ - Коянбаева, К.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Өзектілігі. Мақалада білім алушылардың цифрлық дағдылары мен құзыреттерін дамыту, интерактивті және танымдық–қызықты білім беру ортасын құру үшін цифрлық технологиялар мен шешімдерді пайдалану жолдарын дамыту жайында айтылады. Мақсаты: Жасанды интеллект мүмкіндіктерін қазақ тілі мен әдебиеті сабағында білім беру үрдісіне енгізу.
Keywords: ақпараттық технологиялар; жасанды интеллект; платформа