ОТБАСЫ-АДАМГЕРШІЛІК ҚҰНДЫЛЫҚТАРДЫҢ ЖІКТЕМЕСІ - Абсатова, М.А.; Нишанбаева, С. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Зерттеулер талдауы көрсеткендей, отбасы мен отбасы ішіндегі қатынастарды құру мәселенің көкейтестігі студенттер шағында ие болады. Зерттеудің мақсаты педагогика ғылымындағы отбасы –адамгершілік құндылықтар мәселесін жан-жақты қарастырып, олардың жіктемесін көрсету.
Keywords: құндылықтар; отбасы – адамгершілік құндылықтар; отбасы; жіктеме