АТА-АНАЛАРДЫҢ ӨЛШЕМДІ БАҒАЛАУ ЖҮЙЕСІН ҚАБЫЛДАУЫ - Жаппар, Айдын Серікбайқызы; Хамзина, Күлшат Бақытжанқызы (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. Мақалада ата-аналардың өлшемді бағалау жүйесін қабылдауы туралы айтылады. Өлшемді бағалау жүйесі туралы көптеген мәліметтер алатын болады. Осы мақалада ата-аналардың өлшемді бағалау жүйесі туралы көз қарасын білетін боламыз. Актуальность. Цель. В статье говорится о восприятии родителей системы критериального оценивания. Будет получено много информации о системе критериального оценивания. В этой статье мы узнаем мнение родителей на счёт критериального оценивания. Relevance. Goal.The article speaks about the perception of parents of the criteria-based assessment system. There will be a lot of information about the criteria evaluation system. In this article we will learn the opinion of parents on the criterion evaluation.
Keywords: оқыту; бағалау; рефлексия; мектеп; дәстүрлі бағалау; коучинг; обучение; оценка; школа; традиционная оценка; training; assessment; reflection; school; traditional assessment; coaching