ҚАШЫҚТЫҚТАН БІЛІМ БЕРУДЕ БАҒДАРЛАМАЛАРДЫ ҚОЛДАНУ - Құлан, Н.М.; Абай, А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада қазіргі уақытта педагогикадағы сұранысқа ие мәселе – қашықтықтан білім беруде ақпаратттық – коммуникациялық технологияларды қолдану тиімділігі туралы талдау берілген. Әртүрлі платформалардың мақсаты, формалары, қолдану бағыттары мен АКТ пайданудағы алынған нәтижесі туралы жазылған.
Keywords: Бейнесабақ; бағалау; рефлекция; сұрыптау; топтастыру; жіктеу; тест құру; топқа бөлу; рандомды таңдау; әдіс алмасу; оқушылар арасындағы бәсекелестік; баламалы шешімдер; көрнекілік каналы