ДҮНИЕТАНУ САБАҒЫНДА ЭКОЛОГИЯЛЫҚ БІЛІМДІ ИГЕРУ - Султанбекова, Ж.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі Қазақстанның экологиялық проблемалары, тек қана Қазақстанда емес сонымен қатар əлем проблемалары болып отыр. Мақсаты Бастауыш сыныпта, дүниетану сабағында, əлем бойынша проблема болып табылатын, экологиялық апаттар туралы білім мен тəрбие беру.
Keywords: экологиялық білім; экологиялық тəрбие; оқушы; табиғат; орта