ХИМИЯДАН БІЛІМ БЕРУ ƏДІСТЕРІНІҢ ЖҮЙЕСІ - Қонысбай, Н.Қ.; Молдахметова, Ә.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: Мақалада оқыту əдістеріне сүйене отырып, білім беру мақсатын арттыруға бағытталған, оқытушылар мен оқушылардың бірлескен əрекеттерінің реттелген тəсілдері түсіндіріледі. Мақсаты: Білім беру мазмұнын жаңарту аясында химияны оқытудың əдістерін зерттеп түсіну, пайдалану.
Keywords: əдістер; деңгей; құрал; оқытушы; зерттеулер; əдістеме; оқыту