БОЛАШАҚ ПЕДАГОГТЫҢ КӘСІБИ ӨЗІН-ӨЗІ ДАМЫТУЫНЫҢ ШАРТТАРЫ - Шамитдинова, Ш.А.; Ахметов, Т.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада қазіргі студенттің кәсіби өзін-өзі дамыту шарттарының өзектілігі негізделген. Зерттеу жоғары білім аясында жүргізілді. Зерттеудің мақсаты кәсіби өзін-өзі дамыту жағдайларын дамытудағы негізгі нұсқауларды анықтау болды. Теориялық талдау негізінде «қазіргі студенттің кәсіби өзін-өзі дамыту» түсінігі жасалды.
Keywords: болашақ педагог; кәсіби өзін өзі дамыту; педагогикалық шарттар; өзін өзі дамыту технологиясы