БОЛАШАҚ ПЕДАГОГТАРДА ОЙЛАУ ДИЗАЙНЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ - Аманбайқызы, Р. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада ойлау дизайн ұғымына жан-жақты түсінік берілген. Ойлау дизайнының кезеңдері мен артықшылықтарына тоқталған. Болашақ педагогтарда ойлау дизайнын қалыптастырудың маңыздылығын көрсеткен. Мақала мақсаты: бүгінгі таңда тұлға қажеттіліктеріне бағытталған ойлау дизайнының қажеттілігі айқындау.
Keywords: ойлау дизайны; эмпатия; креативтілік; инновация; болашақ педагогтар