ЖАҢАША ҮЛГІДЕГІ САБАҚТЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ – МҰҒАЛІМНІҢ ЖЕКЕ ШЫҒАРМАШЫЛЫҚ ЖҰМЫСЫ - Карамурзина, Айгуль Баякметовна (My University, 2018)
Аннотация Бүгінгі күні білім берудің сапасын арттыру үшін мұғалімге қойылатын талап көп: əр сабақ мазмұнын жоспарлау үлкен талғампаздықты, ізденісті қажет етеді. Оқушы қажеттілігін тудыратындай құзіреттілікке бағытталған тапсырмаларды шеберлікпен құрастырып, сабақтың əр кезеңінде əдіс-тəсілдерді тиімді қолдану арқылы өткен сабақтың жаңа үлгісінің оқыту мазмұнын арттырудағы ықпалы зор. Аннотация В нынешнем время для качественного образовании перед учителем стоит много задач: В место простой передачи знаний, умений и навыков от учителя к ученику - развитие ключевых компетенции и способности учащегося работать с разными источниками информации, оценивать их; на этой основе формулировать собственное мнение, суждение, оценку. Abstrakt In order to give a quality education for the pupils a lot needs and work should be done by the teacher such as to plan a lot of lesson content, a lot of information retrieval, a lot of work, tasks aimed to develop the child’s competence. The main teacher`s aim is giving knowledge in the classroom to the student which he could use in the future and they would be necessary for future to use.
Keywords: сабақ жоспары; Блум таксономиясы; бағалау парағы; план урока; education