МЕКТЕПТЕГІ ТӘРБИЕ ЖҰМЫСЫНЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Хамзина, К.Б.; Ерекин, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада мектептегі тәрбие жұмысының ерекшеліктері, оның құрылымы мен жүзеге асырылу жолдары қарастырылады. Тәрбие – тұлғаның жан–жақты дамуына ықпал ететін маңызды үрдіс. Сонымен қатар, педагогтардың рөлі мен әдістері талданып, тәрбиенің қазіргі қоғамдағы маңызы көрсетіледі.
Keywords: тәрбие; мектеп; педагог; тұлға; тәрбие жұмысы; жастар саясаты