ЖАҢАРТЫЛҒАН МАЗМҰНДАҒЫ ОҚУ ӘДЕБИЕТТЕРІНІҢ БІЛІМ САЛАСЫНА ТИІМДІЛІГІ МЕН ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Капышева, Г.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақаламда оқулықтың мазмұнының білім саласындағы тиімділігі мен ерекшеліктері айтылған. Жаңартылған оқу бағдарламасының оқулық мазмұнына жүйеленгендігі атап өтілген.
Keywords: құзіреттілік; бала тәрбиесі; жаңартылған білім