5-СЫНЫПТА ИНФОРМАТИКАНЫ ОҚЫТУ ӘДІСТЕМЕСІ - Балгумбаева Т.; Даулетбаева Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бүгінгі таңда білім беру процесі цифрландыру бағытымен белсенді дамуда. Осыған байланысты информатика пәнін сайт арқылы оқыту – оқушылардың танымдық белсенділігін арттырудың, шығармашылық қабілеттерін дамытудың тиімді тәсілі. Зерттеу мақсаты – 5-сынып оқушыларына информатика пәнін сайт арқылы оқыту әдістемесін талдау және оның тиімділігін анықтау.
Keywords: информатика; сайт; оқыту әдістемесі; цифрлық білім; интернет-платформа