ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ӘДЕБИЕТІ САБАҚТАРЫНДА АҚПАРАТТЫҚ–КОММУНИКАТИВТІК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ - Альмурзина, Г.С.; Тулебаева, А.И. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада қазақ тілі сабағында компьютердін қуаттануымен жүргізуді үйрену – бүгінгі күннің өзекті мәселелерінің бірі екендігі туралы айтылады. Еліміздің ұлттық білім жүйесінің барлық түрлерінде кәдімгі технологияларды тиімді жаңа кешенді ақпараттандыру технологияларына алмастыру, оларды сүйемелдеу және дамыту болып табылады.
Keywords: ақпараттық технология; білім беру; сабақ; технология; мүмкіндік; тиімділік