ТӘРБИЕ–БІРТҰТАС ҮДЕРІС - Назарова, Г.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Біртұтас педагогикалық үдеріс есептелетін тәрбие жұмыстары педагог пен тәрбиеленушілер арасындағы әрекеттестік байланыстарға негізделеді. Мақалада тәрбие үдерісінде үлкен назар аударатын мәселе тұлғаның сырттай ықпалдарды өңдеуге салып, одан өзіне қажеттісін іріктеп, меншіктей білуді қарастырады.
Keywords: тәрбие үдерісінің біртұтас мәні; тәрбие үдерісінің қозғаушы күші; өзіндік тәрбие