МҰҒАЛІМДЕРДІҢ КӘСІБИ ДАМУЫНДАҒЫ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІСТЕР - Қараулова, Х.М.; Нұрахметова, А.Б.; Төретаева, Ж.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Баяндамада мұғалімнің кәсіби өсуіне жағдай жасау мәселелерінің тиімді шешімін табу, сондай-ақ оларды жетілдіру жолдары қарастырылған. Мұғалімнің кәсіби дамуын, оның құзыреттілігін, педагогикалық шеберлігін арттырудың маңыздылығы ашылады.
Keywords: білім беру; инновация; кәсіби даму; құзыреттілік; педагогикалық шеберлік